HundGym

Med Balans, Koncentration och Smidighet kommer Kroppskontroll, Självsäkerhet och Trygghet = Harmonisk Hund.

I den här kursen får din hund hoppa, krypa och balansera, allt efter egen förmåga. Vi startar på Din hunds egen nivå och försvårar sedan successivt för att du och din hund hela tiden skall ha en utmaning att jobba på. Detta är träning som i mångt och mycket påminner om Dog Parkour.

Det finns inga ursäkter för att låta bli att träna. Det krävs varken dyr utrustning eller att man skall gilla att stå ute i spöregn.

Vi gymmar gärna ute men när regnet vräker ner eller det känns rôset så är vi inomhus. Vi använder de redskap naturen erbjuder i form av stockar och stenar och vi testar enklare agilityhinder, men vi jobbar även helt utan redskap, det krävs varken stor plats eller massor av tid för att Gymma med hund och Du själv kan vara helt otränad och/eller rörelsehindrad. 

Missa inte Hundgym+ en grupp där Du och din hund blir träningspartners - även matte/husse får använda muskler och balanssinne :)

Instruktör: Ninni Barrstrand Norén 

Förkunskaper: Inga speciella krav 

Utrustning: Sele och vanligt koppel (EJ flexikoppel, EJ halsband)

5 x 75 min 1.300:- (Max 6 deltagare)

Nästa kursstart: Vid fyra anmälningar

Gör gärna en intresseanmälan via anmälningsformuläret nedan:

  

Allmän kursinfo

Anmäl dig här!  

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss