HundGym

Första HundGym-kursen, kom till för 8-9 år sedan, när Ninni upptäckte att hennes tid inte räckte till både barn, hem, arbete, hundar och "tid för egen träning".
Nu gör vi en Nystart!  Har Du svårt att få tiden att räcka till? Vi vill ge dig och din hund chansen att effektivisera fritiden, träna tillsammans, bygga ännu bättre relation, ha kul ihop med andra hundälskare och samtidigt få bättre styrka och kondition! 

Med Balans, Koncentration och Smidighet kommer Kroppskontroll, Självsäkerhet och Trygghet = > Harmonisk Hund och Harmonisk Människa.

I den här kursen får du och din hund hoppa, krypa och balansera, allt utifrån er egen förmåga. Vi startar på en basic-nivå och försvårar sedan successivt för att ni hela tiden skall ha en utmaning att jobba på.

Vi gymmar gärna ute men när regnet vräker ner eller det känns rôset så kan vi vara inomhus. Vi använder enkel utrustning, bland annat de redskap naturen erbjuder i form av stubbar, stockar och stenar och vi testar enklare agilityhinder. Men vi jobbar även helt utan redskap, det krävs varken dyra redskap, stor plats eller massor av tid för att Gymma med hund. Du startar där Du är. Det är helt okej att vara otränad.  

Missa inte Hundgym+ en grupp där Du och din hund blir träningspartners med lite högre krav! 

Förkunskaper: Inga speciella krav 

Utrustning: Sele och vanligt koppel   (EJ flexikoppel, EJ halsband)

Antal tillfällen: 5 x 75 min (4-6 deltagare)

Pris: 1.600 kr

Instruktör: Jonna Ahlberg och Ninni Barrstrand Norén

Nästa kursstart: Feb/mars 2021

Allmän kursinfo

Anmäl dig här!  

 

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss