Ninni Barrstrand Norén

På VillGott´s Hund är det Ninni som har hand om träning/utbildning av hundar och deras ägare. Hon sköter också kontorssysslorna och hjälper till i dagis och pensionat vid behov. 

Hon är bl a matte till hundarna på bilden; Bimbo (avliden aug-14) och Bullen (avliden april-19, mor o son av rasen schapendoes) samt Viska (storpudel född 2010). Det är Bullen som tänker pussa Ninni på kinden. 

Familjen har i nuläget fyra hundar: 2 storpudlar Viska (f.2010) och Quila (f.2012)

Nedan följer en kort presentation av de hundar som vi har förmånen att leva med just nu.

Bimbo, får stå med eftersom hon fortfarande finns i våra tankar dagligen. Vår högt älskade familjemedlem och vän, avled nyss fyllda 13 år, den 27 augusti 2014(till höger i bild) schapendoestik född 2001, svensk utställningschampion och vackrast i världen, om du frågar Ninni. Bimbo debuterade 2012 i rallylydnad, hon hade aldrig tävlat tidigare men tyckte att det mesta var kul!

Bullen, schapendoes, född 2004, son till Bimbo, avled i april 2019, trivdes bäst hemma med att underhålla och trösta och som gårdshund. Men som typisk schapendoes så var han villig att pröva allt som familjen hittade på och han älskade att spåra. Specialintresse: yngste sonen.

Viska, storpudel (silver) född 2010, har gått en terapihundsutbildning tillsammans med Ninni, de tävlar Rallylydnad men ytterst sparsamt på grund av att Ninni jobbar för mycket. Specialintresse: Änder.

Quila, storpudel (grå) född 2012, tränar mest Nosework, rallylydnad och en del terapihundssysslor men har nu också börjat testa drag och agility tillsammans med yngste sonen. Specialintresse: Kramar gärna alla, även de som är något ovilliga.

Alice, blandis född 2013, tränar agility med yngste sonen och har dessutom fullt upp med att sköta gårdssysslor tillsammans med Bullen, Alice är bäst på att larma när någon, bjuden som oinbjuden, närmar sig tomten.  

Rex, Irländsk Varghund född 2017, tränar på att bli social tjänstehund. Tar sig fint, vänlig, klok och lekfull. Behöver, som de flesta irländska varghundar, tid att mogna. (Se bild på Rex längst ned på sidan). 

 

Ninni har gått flera utbildningar och kurser de senaste åren. Du kan läsa mer under fliken Om oss / Instruktör

Du kan läsa mer om Pelle och Ninni och vägen till Villgott´s under fliken Om oss / Om Ninni och Pelle på VillGott's Hund

 


Ninni älskar busiga, glada hundar :) 


NoseWork - Quila o Ninni 


Rex tycker att bästa platsen är i famnen! 

 


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss