Ninni Barrstrand Norén

På VillGott´s Hund är det Ninni som har hand om träning/utbildning av hundar och deras människor. Hon hjälper också till med kloklippning och nedklippning av hundar. 
Ninni är matte till hundarna på bilden; Bimbo (avliden aug-14) och Bullen (avliden april-19, mor o son av rasen schapendoes) samt Viska (storpudel avliden 2021). Det är Bullen som tänker pussa Ninni på kinden. 

Familjen har i nuläget tre hundar: Storpudel Mala (f.2021) samt Schapendoes Trissa (f.2022)  (Nedan följer en kort presentation av de hundar som vi har förmånen att leva med just nu.

Bimbo, får stå med eftersom hon fortfarande finns i våra tankar dagligen. Vår högt älskade familjemedlem och vän, avled nyss fyllda 13 år, den 27 augusti 2014(till höger i bild) schapendoestik född 2001, svensk utställningschampion och vackrast i världen, om du frågar Ninni. Bimbo debuterade 2012 i rallylydnad, hon hade aldrig tävlat tidigare men tyckte att det mesta var kul!

Viska, storpudel (silver) född 2010, har gått en terapihundsutbildning tillsammans med Ninni, de tävlar Rallylydnad men ytterst sparsamt på grund av att Ninni jobbar för mycket. Specialintresse: Änder.

Rex, Irländsk Varghund (fawn) född 2017, trivs bäst som gårdsvar, vänlig, klok och med glimten i ögat. Behöver, som de flesta irländska varghundar, tid att mogna. (Se bild på Rex längst ned på sidan). 

Sia, Schapendoes (svart) född 2020, ljuvlig liten valp som ännu inte vet vad hon vill bli när hon blir stor. Tills dess njuter hela familjen av hennes fantastiska personlighet och livsglädje. 

Ninni har gått flera utbildningar och kurser de senaste åren. Du kan läsa mer under fliken Om oss / Instruktör

Du kan läsa mer om Pelle och Ninni och vägen till Villgott´s under fliken Om oss / Om Ninni och Pelle på VillGott's Hund

 


Ninni älskar busiga, glada hundar :) 


NoseWork - Quila o Ninni 


Rex tycker att bästa platsen är i famnen! 

 


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss