Dagiskö

I samarbete med Hundhusse i Kinna erbjuder vi ett begränsat antal dagisplatser. Om det finns plats för just din hund beror på vad du har för ras (storlek) men det beror också på om din hund är van att vara bland andra hundar. Har du en tik eller en kastrerad hane så är det ofta en fördel eftersom de inte behöver separeras lika strikt under löpen (vi tar emot löptikar) men vi har inget krav på varken kemisk eller kirurgisk kastration av hanhundar. Vi erbjuder endast heltidsplatser på Daghusses hunddagis läs mer om detta här

Alla är välkomna att teckna sig på vår kölista. Observera att det inte är "först till kvarn" som gäller utan den hund som passar in i en grupp med ledig plats, får platsen. Vi förbehåller oss rätten att avvisa hundar som inte passar att vara på dagis! Om vi misstänker att en hund inte trivs hos oss så kopplar vi in Ninni, vår specialiserade hundpsykolog, för att bedöma hundens psykiska hälsa. 

Ring eller kontakta oss via formuläret nedan, om du har frågor eller om du vill boka tid för ett besök. (Vi kan vara svåra att nå på telefon eftersom vi inte svarar när vi rastar eller tränar hundar.)

Hjärtligt välkommen!

Kontakta oss här

Tfn: 070 654 99 36 Pelle

Kolla gärna in våra go´a dagishundar


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss