Valp special

I Valp special-kursen har vi alltid Två instruktörer (med hundpsykologutbildningar), Gott om tid för frågor och Fika som passivitetsträning. Vi fokuserar på Trygghet, Samspel, Aktivering och Hundars signaler/språk. Dessutom ger vi tid för frågor som uppstår kring att leva med hund i familjen tilll exempel; valputveckling, normalt/onormalt beteende, frisk-/sjukvård m.m.
Kursen riktas till valpar ca 3-7 månader, lite beroende på individ och situation. Fråga gärna oss om du är osäker på vad som passar just dig och din valp: Fråga oss här!
Den lilla valpen behöver tid att vänja sig vid sin nya människofamilj. Den första tiden är det viktigast att skapa trygghet och tillit vilket sedan kommer att ligga till grund för er relation. 
Vår ambition är att det skall vara Enkelt och Roligt att leva med och träna sin hund!

Med vår valpkurs får Du och din valp en god grund. Ni är sedan välkomna att fortsätta i våra övriga kurser som exempelvis; Unghundskurs, Leva med hund, Rallylydnad, Dog Parkour, Nose-Work, Hooper, Freestyle eller någon annan form aktivering.

Max 8 valpar per grupp är vårt ideal (4 deltagare per instruktör). För att skydda Din hund från smitta skall den vara vaccinerad mot valpsjuka, parvo och kennelhosta.

Bra att veta om oss: 
-På VillGott´s Hund har vi nolltolerans mot bestraffning, helt enkelt för att belöningsbaserad träning och lugna människor ger trygga och harmoniska hundar. 
-Vi tränar både inom- och utomhus. Tänk på att alltid ha med kläder efter väder, för både dig och din hund. 

Läs mer under Allmän kursinfo innan du anmäler dig till kurs.
 

I bildgalleriet kan du se foton från en valpkurs 
 

Hösten 2023

Kursstart:  Torsdag 7 september 2023 kl 17.15-18.45  + 14/9, 21/9, 28/9, 5/10 och 12/10

Ansvarig instruktör: Catharina Waldenström 

Antal tillfällen: 6 x 1,5 tim

Pris: 1.975 kr inkl enkel fika

X-tra deltagare över 14 år: 450:-

Betalning: Efter inskickad anmälan kommer bekräftelse med betalningsanvisningar 

Kurskompendium ingår

Efter den här kursen passar det bra att gå Unghund, Leva med hund eller någon av våra aktiveringskurser som DogParkour el NoseWork.

Frågor: info@villgottshund.se 

Anmäl dig här!

OBS!
Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas: vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.

 

Nästa kursstart: 

Söndag 24 september kl 11.15-12.45  + 8/10, 22/10, 5/10, 19/10 och 3/10

Övrig kursinformation; se ovan!

Anmäl dig här!


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss