En mix av trix!

En mix av trix!
är den perfekta kursen för dig som vill ha kul tillsammans med din hund! 
Det är kursen som en kan gå hur många gånger som helst, bara för att det är så himla roligt och för att övningarna skapar fina band mellan dig och din fyrbenta vän!

Lär er övningar som förgyller vardagen för både Dig och din hund. Med hjälp av dem blir de vanliga promenaderna så mycket roligare. Ni får även bra tips på inomhusaktivering, när vädret gör att utomhusaktiviteterna inte blir så avancerade. 

På köpet får du bättre samspel med, och ökad lyhördhet från, din hund! Övningarna stärker samhörigheten och skapar trygghet och förtroende.

"En mix av trix" bjuder på olika former av aktivering som bland annat kan härledas till; freestyle, cirkuskonster, agility, rallylydnad, spel och lekar m.m. 

 

 

 

En mix av trix
5 tillfällen (4-6 deltagare)

Pris: 1.600 kr
Observatör/medtränare över 14 år: 400 kr

Instruktör: Jonna Ahlberg

Kursstart: Måndag 1 mars kl 18.00-19.15
därefter följande dagar: 15/3, 29/3, 12/4, 26/4

Allmän kursinfo

Anmäl dig här

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss