HundTRICK-kurs

HundTRICK 
Den perfekta kursen för dig som vill ha kul tillsammans med din hund! 
Det är kursen som du och din hund kan gå hur många gånger som helst, bara för att det är så himla roligt och för att övningarna skapar fina band mellan dig och din fyrbenta vän!

Lär er övningar som förgyller vardagen för både Dig och din hund. Fin aktivering och för den som gillar att ha specifika mål att träna mot så kommer det inom kort att bli möjligt att ta certifikat. 
På köpet får du bättre samspel med, och ökad lyhördhet från, din hund! Övningarna stärker samhörigheten och skapar trygghet och förtroende.

Trickhund bjuder på olika former av använda som ren aktivering eller för att erövra certifikat.  

Flera av de olika tricken finns representerade inom bl.a freestyle, cirkuskonster, agility, rallylydnad m.m. men många övningar är specifika för just Trickhund.  

 

 

 

Trickhund
5 tillfällen (6 deltagare)

Pris: uppgift kommer!
Observatör/medtränare över 14 år: 400 kr

Instruktör: info så snart vi har det klart :) 

Kursstart:  juni-juli 2021

Allmän kursinfo

Anmäl dig här

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss