HundTRICK-kurs

HundTRICK 
Den perfekta kursen för dig som vill ha kul tillsammans med din hund! 
Det är kursen som du och din hund kan gå hur många gånger som helst, bara för att det är så himla roligt och för att övningarna skapar fina band mellan dig och din fyrbenta vän! 

Vår instruktör är en av lärarna på Sveriges första HundTrick-instruktörsutbildning och kommer att guida dig och din hund genom nybörjarkursen. 

Lär er övningar som förgyller vardagen för både Dig och din hund. Fin aktivering och för den som gillar att ha specifika mål att träna mot så kommer det inom kort att bli möjligt att ta certifikat, Svenska HundTrickKlubben är under uppstart. Flera av tricken är hämtade från ex. Freestyle och Rallylydnad men de flesta är just Trick.

Med hjälp av HundTrickträning får du bättre samspel med, och ökad lyhördhet från, din hund! Övningarna stärker samhörigheten och skapar trygghet och förtroende.

Kursstart:  Datum kommer, gör gärna en intresseanmälan!

Antal tillfällen: 6 x 75 min

Pris: Pilotkurspris denna gång! 1500:-

Antal deltagare: max 6 människor och 6 hundar

Instruktör: Ninni Barrstrand Norén

Allmän kursinfo

Frågor:info@villgottshund.se info@villgottshund.se

Anmäl dig här!

 

 

 

 

Trickhund
5 tillfällen (6 deltagare)

Pris: uppgift kommer!
Observatör/medtränare över 14 år: 400 kr

Instruktör: info så snart vi har det klart :) 

Kursstart:  juni-juli 2021

Allmän kursinfo

Anmäl dig här

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss