Hundskolan steg 1 - Leva med hund

Det här är kursen för dig som ser hunden som en familjemedlem. För dig som vill att din hund, på ett naturligt sätt ska få vara en del av ditt liv och din vardag. Du är också mån om att försöka förstå din hund, hos oss tränar vi på att läsa och förstå den egna och andras hundar.
Det ställs höga krav på "vanliga" familjehundar i vårt samhälle, men beroende på hur och var vi lever och bor så blir kraven olika. Några hundar är med på arbetsplatser, andra pendlar med buss/tåg, några behöver kunna finna sig tillrätta på hotellrum, i restauranger eller kanske ska hen kunna sova i tält. Vi har tid att prata om Hur man kan hitta bra lösningar så att hunden är trygg i olika i situationer och miljöer.
Vi tränar självklart belöningsbaserat. 

*Fokus på Kontakt och Följsamhet, Social träning, Trygghet, Fokus och Glädje - för Dig och din hund

*Stort fokus på hundars kommunikatikon "hundspråk"

*Fullfölj steg 1-3 och du och din hund kommer att ha en tryggare relation och mer välfungerande vardag.

- Två timmar och två instruktörer varje kurstillfälle för att varje kursdeltagare ska få tid att ställa frågor och få användbara svar och tips.

- Kursen går varannan vecka, så att tid ges för egen träning mellan kurstillfällena. 

- Varannan torsdag erbjuds socialiserings- och färdighetsträning med instruktör på plats (extra avgift tillkommer, föranmälan)


Förkunskaper:  Din hund skall vara bekväm med andra hundar. Någon form av kontaktträning ex. från valpkurs, privatträning eller egen träning. 
Om din hunds förmågor inte motsvarar ovanstående kriterier så erbjuder vi privatträning inför kurs. Kontakta oss gärna om du har frågor: 

Kontakta oss här!

 


Nästa kursstart: 7 september kl 19.15-21.00  + 21/9, 5/10, 19/10, 2/11 och 16/11

Pris: 6 x 120 min 2.450:-  Boka-tidigt-pris senast 24 aug: 2.250:- 

Antal deltagare:  4-8

Ansvarig instruktör:  Catharina Waldenström 

Allmän kursinfo

Anmäl dig här

 

OBS!

Vi följer konsumentverkets riktlinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss