Vardagslydnad dagtid

För hundar av alla raser och åldrar. Blandade förkunskaper hos kursdeltagare och hundar, varje deltagare sätter själv målen för sin hunds träning.

Onsdagsförmiddagarna kommer att innehålla blandade kurser allt från 'Trick och trix' till 'Rallylydnad', så håll koll på vad du är intresserad av att gå. Våren 2014 satsar vi mest på Rallylydnad och Fritt följ. Välkommen till mysig gemenskap med hundar och deras ägare på VillGott´s Hund! :) 

Nästa kursomgång kör vi "Fritt följ" - att kunna ha sin hund lös och veta att den följer med en.

Kom och träna hund, fika och "prata hund". Hundträning är friskvård! Vi tränar inomhus men är ute när det vädret känns okej 

Fritt följ: 3 x 1,5 tim  Pris 500:- (inkl fika) Pensionär/långtidssjukskriven betalar 450 kr (gäller endast kurs dagtid)

Rally: 6 x 1,5 tim  Pris 1.000:- (inkl fika) Pensionär/långtidssjukskriven betalar 900 kr

Observatör/medtränare över 14 år: 400 kr (inkl fika)

Nästa kursstart 'FRITT FÖLJ':  Onsdag         kl 11.00-12.30. Därefter följande dagar:  (Startdatum kommer)

Nästa kursstart RALLY-lydnad nyb: Onsdag        kl 11.00-12.30 (Startdatum kommer)

mejla oss gärna om du har frågor: info@villgottshund.se

Anmäl dig här

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss