Allmän kursinfo

VillGott´s Hundskola bygger våra träningsmetoder och vårt "hundtänk" på vetenskaplig grund. 
Vi har ca 35-40 års erfarenhet av hundträning och vardagsliv med flera hundar samtidigt. Vi har beprövad erfarenhet av både bra och dåliga metoder med både bra och ibland dåliga resultat, vilket mynnat ut i att vi måst tänka om av och till. 

Vi lägger stor vikt vid att individanpassa våra kurser så långt det är möjligt. Vi ger individuella råd som passar just din ras, din hund och inte minst dig själv (din personlighet och dina förutsättningar). För att hinna med var och en så håller vi våra grupper ganska små, ca 4-6 deltagare/grupp.

Om du har, eller under kursens gång upptäcker, något speciellt bekymmer med din hund,
som inte kan avhjälpas inom ramen för en kurs, så finns det alltid möjlighet att få mer hjälp genom att boka någon av våra instruktörer eller vår hundpsykolog för enskild träning. Fråga din instruktör om råd!

Vi har alltid tillgång till inomhuslokal men vi har också stora ytor utomhus samt tillgång till naturstig inpå knuten. Hos oss på VillGott´s finns alla möjligheter!

Anmälan till kurser
När du anmäler dig så tänk på att anmälan är bindande. Vill du göra en intresseanmälan så skicka ett mejl. När du fyllt i anmälningsformuläret så kommer det upp en liten ruta där det står:

Tack för din anmälan!
Kallelse och faktura kommer 
före kursstart till den mejladress
du uppgav i anmälan. 

        Mvh
  VillGott´s Hund

Texten i rutan innebär att du är anmäld, kallelser brukar skickas ut veckan före kursstart.

Vi skickar ut fakturor via mejl men du kan också välja att betala via swish, skriv i så fall kurs och startdatum.
När du betalar med faktura:  Skriv faktura-numret och kurs+startdatum. 

Anmälan till kurs är bindande!

Åhörare/medföljande kursdeltagare 
Kursavgiften avser en hund och en hundförare. För eventuella medföljande familjemedlemmar/vänner, över 14 år, tillkommer en extra avgift se info under aktuell kurs. Barn under 14 år är välkomna utan extra kostnad. 

Kursutbud
Under Kurser kan du se ett urval av de kurser vi erbjuder kontinuerligt, är det någon kurs du saknar och/eller skulle vilja testa så hör av dig, vi är öppna för nya idéer!


Klicka på önskad hundkurs för information och anmälan. Står det inget annat så är Ninni instruktör

Försäkringar
Våra, betalande, kursdeltagare är olycksfalls-försäkrade under kurstid.

Som hundägare är det viktigt att ha en bra allriskförsäkring, via hemförsäkringen, eftersom vi hundägare enligt lag har strikt hundägaransvar. Det är också bra att ha en olycksfallsförsäkring (fritid) för personskador om olyckan skulle vara framme.
(Nej, vi varken säljer försäkringar eller får betalt för att rekommendera andra att försäkra sig ;)

Alla priser är inklusive moms. VillGott´s Hund innehar F-skattsedel.

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.

 

Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss