NoseWork steg 1

NoseWork nybörjare Steg1 (6 tillfällen x 1,5 timma)

Nosarbete är den bästa stimulansen för alla hundar! NoseWork är dessutom både väldigt trevligt att träna och tävla eftersom man kan vara både inom- och utomhus detta ger träningstillfällen och träningsmöjligheter varje dag, både då man är hemma, på resa, har ont om tid eller annat. 

I nybörjarkursen introducerar vi doften eukalyptus (hydrolat). Vi tränar vi hundarnas förmåga att känna igen och söka upp doften. Vi gör bl a behållarsök och rumssök. Vi kommer också att titta på hur det går till på tävling för den som är nyfiken på det.  

Nästa kursstart: Tisdag 4 februari 2020  + 18/2, 3/3, 17/3, 31/3 och 14/4 (1 plats kvar)

Tid: 19.45-21.15

Pris: 1.650:- (inkl. hydrolat)

Swish: 123 098 54 73

Erbjudande: Kursdeltagare får 25% rabatt på boken "NoseWork det bästa du kan göra med din hund"

Instruktör: Catharina Waldenström

Allmän kursinfo

Anmäl dig här!

OBS!
Vi följer konsumentverkets riktlinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.

Nästa kurstillfälle: vår/sommar 2020.

 


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss