Inför hundköpet (att välja ras)

Ett genomtänkt hundköp blir sällan fel
Under den här informationskvällen får du råd om hur du väljer rätt ras för dig och din familjs livsstil.
Som hundpsykolog möter jag ofta människor/familjer som har upptäckt att de valt en ras som inte passar in i deras sätt att leva.
Många gånger väljer man ras utifrån att man känt en hund av en viss ras och för att just den hunden var så mysig och trevlig, men då glömmer en bort att hundar inte bara är av olika raser, de är också olika individer. Dessutom påverkar det oerhört mycket hur valparna hade det hos uppfödaren och hur mamman till valparna är som individ. 

Under detta kurstillfälle får Du/ni alla möjligheter att hitta den ras som passar Dig/er bäst. Dessutom en del tips på saker att tänka och frågor att ställa till de kennlar en kontaktar och/eller besöker.   

Vi går igenom olika raser och deras behov av exempelvis pälsvård, aktivering, motion m.m. Vi snuddar dessutom vid Hundspråk, Hundar och barn samt att Valp-anpassa hemmet. 

Rabatt på valpkurs:  Spar kvittot! Om ni inom 1 år väljer att gå valpkurs hos oss så reducerar vi priset på valpkursen med 450:- mot uppvisande av kvitto.

Söndag kl 16.00-17.30 1 x 1,5 tim. Pris 450:- (2 deltagare/familj är välkomna) 
Fika ingår i priset.

Instruktör: Ninni Barrstrand Norén

Nästa kurstillfälle: så snart vi har 4 anmälningar


Anmäl dig här

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.

 


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss