HundGym+

Visst har dygnet för få timmar? De senaste åren har jag kämpat med att få tiden att räcka, till både hundträning och träning av den egna kroppen, det var så jag fick idén till HundGym+ för 4 år sedan. Nu har vi förändrat en del och kör en "pilotkurs" till lite lägre pris, så passa på och anmäl dig nu! 

Nu kan du komma i form själv samtidigt som du tränar din hund på stadga, smidighet, balans och andra vardagsnyttigheter. Glädje och samspel med din hund är Bonus!

I kursen HundGym+ är det Du själv som får största delen av styrketräningen, med din hunds hjälp! men hunden kommer ockå att få träning och ni kommer garanterat att ha kul ihop :) 

Din hund skall vara rastad när ni kommer. Vi startar med en kort/snabb uppvärmingspromenad tillsammans och sedan kör vi ett 30-minuters träningspass där var och en tar i efter egen förmåga och vi avslutar med en stunds avslappning för både ägare och hund. 

Nivå: Nybörjare; både människa och hund

Förkunskaper: Om Du skall få ut något av träningen så måste din hund kunna koncentrera sig även när det är andra hundar i samma sal. Har din hund inte denna förmåga så finns alltid möjlighet till Privatträning Läs mer här!

Utrustning: Sele och vanligt koppel (EJ flexikoppel, EJ halsband)

Instruktör: Ninni Barrstrand Norén

Introduktionspris: 5 x 75 min 900 kr 

Nästa kursstart: Vid fyra anmälningar

Gör gärna en intresseanmälan via vårt anmälningsformulär nedan:

Allmän kursinfo

Anmäl dig här!  

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss