HundGym+

Visst har dygnet för få timmar? Det är kämpigt att få tiden att räcka, till både hundträning och träning av den egna kroppen, det var så Ninni fick idén till HundGym+ för 8-9 år sedan.

Det här är kursen där Du kan komma i form, eller hålla formen, och samtidigt träna din hund på både stadga, smidighet, balans och andra vardagsnyttigheter. Glädje och samspel med din hund är en extra Bonus!

I kursen HundGym+ är det Du själv som får största delen av styrketräningen, med din hunds hjälp! Men din hund får aktivering, en del passivitetsträning och också balans och styrka. Och, inte minst, ni kommer garanterat att ha kul ihop! 

Din hund skall vara rastad när ni kommer. Vi startar med en kort/snabb uppvärming tillsammans och sedan kör vi ett 30-minuters träningspass där var och en tar i efter egen förmåga och vi avslutar med en stunds avslappning för både ägare och hund. 

Nivå: Var och en utifrån sina förutsättningar - även otränade/nybörjare är välkomna!

Förkunskaper: Om Du skall få ut något av träningen så måste din hund kunna koncentrera sig även när det är andra hundar i samma sal. Har din hund inte denna förmåga så finns alltid möjlighet till Privatträning Läs mer här!

Utrustning: Sele och vanligt koppel  (EJ flexikoppel, EJ halsband)

Antal tillfällen: 5 x 75 min (4-6 deltagare)

Instruktör: Jonna Ahlberg och Ninni Barrstrand Norén

Pris: 1.600 kr 

Nästa kursstart: Våren 2021

Allmän kursinfo

Anmäl dig här!  

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss