Kick off - Lydnad Startklass

Vi tränar för momenten i Startklass lydnad

Välkommen till en kurs, med få deltagare, som är helt inriktat på just Dig och Din hund och den träning just Ni behöver! 

Kursupplägg:  Samtal kring träning, lydnad, tävling mm sker i grupp. Träningen görs helt individuellt, en förare med hund åt gången. Individuell träningsplan med hjälp av instruktör, vilket innebär att Du får träna på det som känns viktigast för Dig just där och då och Du kan hoppa på den här kursen när som helst. Vi kommer att starta minst en Kick-off Lydnad varje termin. 

Under tiden en hund tränas så har övriga deltagare möjlighet att lära mera genom att sitta med och lyssna på instruktioner och råd och får ta del av tips att applicera i den egna träningen. Ett himla bra sätt att lära sig ännu lite mer om olika sätt och möjligheter att träna hund framgångsfullt.

5 tillfällen, 10 timmar (Max 4 deltagare!) 

Förkunskaper: Valp eller Vardagslydnad

Tid: Torsdagar kl 18.30 - 20.30 
 

Kursstarter Vårterminen 2018

Kontakta Carina om du är intresserad av kurs i lydnad


Pris:  kr

Observatör/medtränare över 14 år: 400 kr

Instruktör: Carina Norinder

Ställ frågor och/eller anmäl dig genom att skicka ett mejl till carina@villgottshund.se

Skriv: Namn, Adress, Telefonnummer, Hundens namn, Ras och Ålder 

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.

 

 

 


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss