Hundpsykolog/Samtalsstöd

Du är inte Din hund!  -"Nej, självklart inte", kanske Du tänker nu.
Men faktum är att trots att det låter så himla självklart så skäms hundägare ofta lika mycket när deras hundar "beter sig illa", som om det var de själva som gjorde det. Hur kommer det sig? 
Hundar är helt egna individer. Hur de beter sig och allt de gör, beror inte enbart på Dig som hundägare.  
En del orsaker till hundars beteenden hittar vi genetiskt, andra i prägligen och mycket beror på social påverkan, inlärning och erfarenheter som hunden gjort under uppväxten och genom livet.
Hundar beter sig ibland på sätt som vi har svårt att hantera och/eller acceptera.
Vill du försöka förstå varför din hund beter sig som den gör i olika situationer och/eller ha hjälp med att förändra din hunds beteende?
Tveka inte att söka hjälp, ju tidigare ni kommer desto bättre. Men även om ni har kämpat i flera år med ett problem så finns det fortfarande gott om hopp. Bättre sent än inte alls! 

Hur går en beteendeutredning till?
Vi startar med en djupintervju, den kan ske enskilt eller med hela familjen närvarande. Du väljer plats för intervjun, vi har samtalsrum på VillGotts men vi kan också träffas i Din hemmiljö.
Du får berätta om dina mål, personliga och/eller med hunden och hur mycket tid Du har att lägga ner på träning/förändring. 

Tillbaka på VillGotts analyserar Ninni de uppgifter hon har fått och lägger upp ett förslag till tränings-/förändringsplan med både kortsiktiga och långsiktiga mål. Vid nästa samtal bestämmer Du tillsammans med Ninni hur planen skall se ut och ni bokar ett antal samtal/träningstillfällen. Coaching och utvärdering sker vid varje träff. Rådgivning av Ninni, via sms/mejl mellan de bokade träffarna, ingår i priset.  

Samtalsstöd
Ninni Barrstrand Norén är vår specialiserade Hundpsykolog som också, har utbildningar på humansidan och, arbetar deltid som kurator. 
Du har möjlighet att boka samtal med fokus på exempelvis:
Självmedkänsla, Stress, Tävlingsnervositet, Oro, Relationer och eller för att få stöd med något mål i livet eller någon form av beteendeförädring, exempelvis ändra någon vana/ovana eller annat.

Läs mer om Ninni här!

För frågor till Ninni, och/eller bokning Klicka här

PRISLISTA

Samtal/träning med hund:
Analys 2-3 tim                           2.700:-        
Träning 75 min                             900:-
Analys inkl. träning 2 x 75 min  3.950:-

Avgifter som kan tillkomma:

+25 kr/mil vid hembesök

+ 150:-/tim kvällstid (eft kl 18.00) samt lördag o söndag 


Samtal utan hund:
70 min          800:-
5 x 70 min 3.200:-


Ring eller mejla gärna om du har frågor ninni@villgottshund.se


Anmäl dig här

 

Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss