Hundpsykolog

Känner du att du har ett problem med din hund, som du har svårt att komma tillrätta med på egen hand? Tveka inte att söka hjälp, ju tidigare ni kommer desto bättre. Men även om ni har kämpat i flera år med ett problem så finns det hopp. Bättre sent än inte alls.  

Ninni är vår specialiserade hundpsykolog som också är utbildad socialpedagog och samtalsledare, vilket innebär att du även kan etablera en samtalskontakt för att arbeta med Din egen stress, oro, relationsproblem, tävlingsnervositet eller för att få stöd i att skapa någon form av förändring i Ditt liv. 

Hur går det till?
Vi startar med en djupintervju, den kan ske enskilt eller med hela familjen närvarande. Du väljer plats för intervjun, vi har samtalsrum på VillGotts men vi kan också träffas i Din hemmiljö.
Du får berätta om dina mål, personliga och/eller med hunden och hur mycket tid Du har att lägga ner på träning/förändring. 

Tillbaka på VillGotts analyserar Ninni de uppgifter hon har fått och lägger upp ett förslag till tränings-/förändringsplan med både kortsiktiga och långsiktiga mål. Vid nästa samtal bestämmer Du tillsammans med Ninni hur planen skall se ut och ni bokar ett antal samtal/träningstillfällen. Coaching och utvärdering sker vid varje träff. Rådgivning av Ninni, via sms/mejl mellan de bokade träffarna, ingår i priset.  

PRISLISTA

Samtal/träning med hund:
Analys 2-3 tim  2.100:-        
Träning 60 min     650:-
Träning 75 min     900:-
Analys inkl. träning 2 x 75 min  3.200:-

+25 kr/mil vid hembesök

+ 150:-/tim kvällstid (eft kl 18.00) samt lördag o söndag 


Motiverande samtal:
60 min      650:-
5 tim         3000:-


Ring eller mejla gärna om du har frågor ninni@villgottshund.se


Anmäl dig här

 

Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss