Hundpsykolog

Känner du att du har ett problem med din hund, som du har svårt att komma tillrätta med på egen hand? Tveka inte att söka hjälp, ju tidigare ni kommer desto bättre men även om ni har kämpat i flera år med ett problem så är det väldigt sällan för sent. Bättre sent än inte alls! Det går också alldeles utmärkt att "lära gamla hundar sitta". När det gäller problemhundskunsultation är det Ninni du träffar.

Hur går konsultationen till?
Vi startar med en djupintervju där jag vill ha så mycket bakgrundsfakta om hunden som möjligt. Hela familjen får närvara vid intervjun, jag kommer gärna hem till er så att jag får möjlighet att se hunden i dess invanda miljö, men vi kan även träffas på VillGott´s hundskola. Ni väljer tid och plats.
Ni berättar vilka mål ni har, dvs vad det är ni vill uppnå med träningen. Vi tar också en promenad där jag studerar hunden och eventuellt gör några enkla tester.
Efter intervjun åker jag hem, läser igenom och utvärderar det jag fått veta. Med hjälp av dessa bakgrundsfakta, samt den analys jag gjort av hundens beteende i samband med intervjun, så gör jag upp en träningsplan med hundägarens mål, (samt vilka mål jag tror är rimligt att man kan uppnå), hur många träningstillfällen som kommer att behövas och vad vi skall träna vid varje tillfälle. När jag är färdig så bestämmer vi gemensamt ett antal träningstillfällen, ni får coaching och utvärdering vid varje tillfälle och har alltid möjlighet att kontakta mig mellan träningstillfällena.

Priser:
Analys 2-3 tim  1.500:-        
Träning 60 min     600:-
Träning 90 min     750:-
Analys inkl. träning 2 x 90 min  2.600:-

(+25 kr/mil vid hembesök)

För dig som har ont om tid:
Lämna din hund hos mig för träning, antingen i pensionat eller enstaka timmar. Du talar om vad du vill uppnå med hundens träning. Jag lägger upp ett träningsprogram som du får godkänna. Du får all träning dokumenterad i en träningsdagbok, där du kan följa hundens utveckling. När målet är uppnått så är det dags att du tar över som tränare, under en övergångsperiod finns jag med som coach och du får några lektioner tillsammans med din hund innan det är dags för examen. 

Ring eller mejla gärna om du har frågor
Anmäl dig här

 

Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss