Rallylydnad nybörjarklass Steg 1

Steg 1

Rallylydnad är en inspirerande och rolig form av lydnadsträning, en kombination av lydnad och freestyle, där man följer skyltar som står uppställda på en bana. Varje skylt beskriver ett moment eller en riktning som man skall utföra/följa. Rallylydnad främjar en positiv kontakt mellan hund och förare vilket "spiller över" och gör hunden mer följsam även till vardags. En perfekt aktivering för hundar och människor i alla åldrar men också en trevlig och rolig tävlingsgren för den som gillar att tävla. Attityd är viktigare än precision vid bedömning men för den med höga tävlingsambitioner finns det hur mycket som helst att träna och finslipa på. 

I steg 1 fokuserar vi framför allt på kontakt, följsamhet, stadga, bakdelskontroll och grundläggande skyltar (har du redan full koll på dessa moment så kan du börja direkt på Rallylydnad Steg 2  

Förkunskaper: Valpkurs, unghundskurs eller liknande kurs

5 tillfällen à 90 min

Pris: 1.650 kr 

Swish: 123 098 54 73

Observatör/medtränare över 14 år: 400:- 

Onsdagar feb-mars 2021  kl 18.00-19.30  därefter följande dagar: 


Instruktör: Carina Norinder 

bildgalleriet kan du se foton från en kurs i Rallylydnad hösten 2008.

Anmäl dig här

Har du frågor så mejla gärna Carina: carina@villgottshund.se

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg.


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss