Rallylydnad nybörjarklass

Nybörjare 

Rallylydnad är en rolig form av aktivering för människor och hundar i alla åldrar. Rallylydnad stärker banden relationen hund/människa och ökar uppmärksamhet och följsamhet. Men det är förstås också en himla rolig hundsport för Dig som gillar att tävla.
På VillGott Hund är vår högsta ambition att individanpassa träningen så att Du och Din hund får lagom utmaningar så att ni kommer vidare mot de mål Du, tillsammans med vår instrukötr,  har satt upp för Dig och Din hunds träning.
I nybörjarkursen tränar vi bl.a följsamhet och bakdelskontroll och vi lär in de olika skyltarna som hör till nybörjarklass, samt tränar på kombinationer och några mindre banor. 

I nybörjarkurs har vi fokus på kontakt, följsamhet, stadga, bakdelskontroll och såklart skyltarna ur nybörjarklass 

Förkunskaper: Valpkurs, unghundskurs eller liknande kurs

Antal tillfällen: 6 x 75 min (varannan vecka)

Antal deltagare: max 6 hundar + förare 

Pris: 1.650 kr 

Betalning: swish 123 662 87 21

Observatör/medtränare över 14 år: 400:-

Instruktör: Ninni Barrstrand Norén

Nästa kursstart: 

 

Anmäl dig här

Har du frågor så mejla gärna: info@villgottshund.se

OBS!

Vi följer konsumentverkets riklinjer för distansavtal: Anmälan till kurs är bindande, ångerrätt upphör 14 dagar före kursstart. Innan dess har du rätt att ångra dig genom att meddela oss skriftligen (mejl eller vanligt brev). Du har då rätt att få tillbaka kursavgiften med avdrag för anmälnings- och administrationsavgift. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart så är du betalningsskyldig för hela kursen/utbildningen. 

Kursavgift återbetalas vid sjukdom/skada mot uppvisande av veterinär-/läkarintyg 


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss