Carina Norinder

Carina Norinder håller Lydnads- och Rallylydnadskurser hos oss på VillGott´s Hundskola. Hon är en erfaren hundtränare och skicklig, engagerad instruktör som även kan rycka in och vicka för Ninni vid behov. För egen utveckling och nya inputs tränar Carina själv för annan instruktör regelbundet. Hon går också kurser av olika slag med både Tova och Heffa.

Carina tränar och tävlar Lydnad och Rallylydnad, med framgång, så ofta hon hinner med. 

 
  • SBK´s instruktörsutbildning
  • Instruktörselev på VillGott´s Hund 2010-2012 Bland annat valp- och vardagslydnadskurser
  • Freestyleinstruktörs-utbildning för Frida Binette och Emma Willblad, Stardogs 2010
  • Rallylydnadsinstruktörs-utbildning, Kungliga Hundar 2012-2013 
  • Eva Bodfält - föreläsning, Göteborg 2011
  • Pia Myrseth - Hunspråk, VillGott´s Hund 2014
  • Eva Bertilsson - lärandets ABC, fördjupad inlärning steg 1, Hundens Hus 2015

Carina har tävlat rallylydnad med sin underbara, go´a Tollare Eros, de blev uppflyttade till Avancerad klass där de gjorde en fantastisk tävling på Marks BK 2013 - 100 poäng! och var därmed klara för uppflyttning till Mästarklass. Då inträffade det som är varje hundägares fasa, Eros, endast 5 år gammal, insjuknade i levercirros under våren och Carina och Peder tvingades fatta det svåra beslutet om att låta Eros somna in, hösten 2013... Eros var dagishund hos oss från det att han var 5 månader ung. Älskad och saknad av sin närmaste familj men
också av alla oss andra här på VillGott´s heart

Carina och Peder hade redan tidigt under hösten bestämt sig för att skaffa en valp, och lilla Tova anlände dagarna före julafton 2013 och nu har familjen utökats med ännu en mysig tollartik, Heffa. Carina tränar båda hundarna med framgång och tävlar så ofta hon hinner. Tova och Heffa är dagishundar hos oss på VillGott´s Hund. 
  

                                            


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss