Hundpensionat

VillGott´s Hundpensionat är ett litet mysigt pensionat som ligger i Hunnaryd mellan Skephult och Örby. Eftersom vi har få platser så får våra gäster personlig omvårdnad och vi anstränger oss för att individanpassa vistelsen för varje hund, vi uppskattar om hundägaren skriver ner/berättar lite om sin hunds personlighet och vanor, det gör det enklare för oss att skapa trivsel för hunden den tid hunden bor hos oss på VillGott´s.

Har du särskilda önskemål om exempelvis motion, lydnadsträning eller massage under vistelsen här så går de tjänsterna att köpa till, tala om det vid bokningen.

Vi ser helst att ni kommer och besöker vårt hundpensionat en gång innan vi bokar en längre periond, dels för att du som hundägare skall få träffa oss och se vilka det är som skall ta hand om din hund men också för att hunden skall känna igen sig när det väl är dags att komma och bo över. Många låter sina hundar "provbo" ett eller ett par dygn innan de lämnar dem för en längre tids vistelse.

Vi tar endast emot hundar som är vaccinerade mot valpsjuka, parvo, HCC och kennelhosta. Hunden skall vara veterinärvårdsförsäkrad.

Boka tid för ett besök eller boka plats i pensionatet ring Pelle:
070 654 99 36 / 0320 732 36


De hundar som trivs med att gå ut och in som de vill i rastgården kan göra det mellan klockan 07.00-22.00. Alla hundar får två promenader + rastning (utan koppel) i inhägnad varje dag. En del hundar är ovana vid att vara ute ensamma och ylar/skäller i rastgården, dessa hundar mår bättre av att ha luckan stängd och får i stället gå fler promenader under dagen.

För de hundar som stannar minst 3 veckor ingår bad, kloklippning och öronrensning. Även om du bara lämnar hunden några dagar så kan du få den badad m.m. mot en extra kostnad.

Läs mer under de andra flikarna och tveka inte att ringa om du har några frågor.
Välkommen till VillGott´s Hundpensionat.

Från och med maj 2016 så kommer vi att förändra en hel del i vår verksamhet. Ring gärna och prata med Pelle eller Ninni om Du har tänkt boka sommarvistelse hos oss!


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss