Hundpensionat

VillGott´s Hundpensionat är ett litet pensionat som ligger i Ginkalunda mellan Kinna och Rydal i Marks kommun. Vi har få platser så våra gäster får personlig omvårdnad och vi anstränger oss för att individanpassa vistelsen för varje hund. Vi uppskattar om du skriver ner/berättar lite om din hunds personlighet och vanor, det gör det enklare för oss att skapa trivsel för din hund den tid hon/han bor hos oss på VillGott´s. 

Vårt mål är att det skall vara lugnt och harmoniskt för alla gäster i vårt pensionat. Ett sätt att hålla nere stressen är att endast ta emot besök, lämning och hämtning på bestämda tider. Se: lämning och hämtning

Hundar med särskilda behov som exempelvis separationsångest, hög stressnivå, oro/ångest måste "provbo" hos oss under minst ett dygn (till ordinarie pris) men vi lämnar inga garantier för att vi har möjlighet att ta emot hunden. 

För oss kommer alltid hundens väl i första hand och de hundar som bor hos oss skall må gott. 

Vi ser helst att ni kommer och besöker vårt hundpensionat en gång innan vi bokar en vistelse, dels för att du som hundägare skall få träffa oss och se vilka det är som skall ta hand om din hund men också för att hunden skall känna igen sig när det väl är dags att komma och bo över. Många låter sina hundar "provbo" ett eller ett par dygn innan de lämnar dem för en längre tids vistelse.

Vi tar endast emot hundar som är vaccinerade mot valpsjuka, parvo, HCC och kennelhosta. Hunden skall vara veterinärvårdsförsäkrad.

Boka tid för ett besök eller boka plats i pensionatet ring eller sms:a Pelle:
070 654 99 36


Alla hundar får fyra promenader + rastning (utan koppel) i inhägnad varje dag. 

För närvarande kan vi tyvärr inte erbjuda bad/pälsvård, men vi planerar att bygga nytt pälsvårdsrum.

Läs gärna mer under de andra flikarna och tveka inte att ringa om du har några frågor.

Välkommen till VillGott´s Hundpensionat!

 


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss