Hundträffar med eller utan övernattning

Är du nybliven hundägare och vill träna en timma i lugn och ro, eller är du erfaren och tävlingsvan? Hos oss finns möjligheter för alla som vill träna hund, enskilt, i par, grupp, med eller utan instruktör.

Är ni
- ett gäng instruktörer som vill ha en nytändning?
- ett gäng som brukar träna hund och nu vill hitta på något mysigt tillsammans?
- några helt vanliga hundägare som vill göra något kul tillsammans? 
- en eller ett par familjer med hund som vill träffas där hundar är välkomna? 

...eller har du kanske kennel och vill erbjuda dina valpköpare en trevlig, och bildande, träff?

Hos oss är det mesta möjligt och du är välkommen med egna idéer och förslag på din/er vistelse hos.

Det ska vara mysigt och enkelt att ha hund!
Varmt Välkommen till oss i vår mysiga inom- och utomhusmiljö, här finns förutsättningar för att hundträffen blir lyckad och uppskattad. Ni får tillgång till vår helt nybyggda ljusa träningssal/lektionssal samt  samlingsrum och kök, på Loftet, där ni kan värma eller laga er egen mat och ta en go´ fika. 

För er som vill få ut mer av vistelsen, och varandra, erbjuder vi  enkel övernattning i rum eller stuga, eller varför inte testa att sova i hammock/hängmatta.

SMS:a Ninni och boka tid för visning av lokaler: 070 65 73236

I samband med bokningen går det bra att boka någon av våra instruktörer för ett eller ett par kurstillfällen under er vistelse hos oss.
Ni har möjlighet atti prova på hoopers, hundtrick, dog parkour, nosework, rallylydnad, freestyle, massage, läsa hundspråk eller något annat kul. Det går att hyra in bland annat Ninni som instruktör hela dagen eller bara någon enstaka timmar.

Vi erbjuder bland annat: 

- föreläsningar i bl a hundspråk och NoseWork.
- Stresshantering, medicinsk yoga, yinyoga och samtalsgrupper med möjlighet att ventilera, och dela, små och stora hundproblem och, såklart, även glädjefyllda erfarenheter med hund.  
- Reflektionsgrupper och handledning till instruktörer och hundpsykologer. Bra forum även för dig som tävlar mycket och för dig som upplever beteendeproblem med din hund.. 

Har du egna förslag på aktiviteter så diskuterar vi gärna dem och försöker hitta goda lösningar på era önskemål.

För information om priser mejla Ninni

* Under sommaren 2021 ställer vi i ordning duschar och några extra rum, i all enkelhet

* Vi kommer att kunna erbjuda övernattning, med eller utan hund, i hammock (hängmatta). Du väljer om du vill sova inom- eller utomhus. Ett bra sätt att få chansen att testa på, för dig som vill vandra och övernatta i naturen tillsammans med din hund, eller bara som en aktivitet och "kul grej" för dig och hunden. 

* Vår ambition är att vi under 2021 ska påbörja vår äventyrsbana, i anslutning till träningssalen. Syftet är att stärka banden mellan hund och människa samt bättra på självkänsla, balans och styrka. Bra för både kropp, sinne, hund och människa. 

Varmt välkommen till VillGott Hund!


Dela med dig på facebook
Facebook Bloggen Kontakta oss