2020-01-11
Bloggen!

För första gången på över två år har Ninni haft tid att blogga lite. Kika gärna in om du är nyfiken på vad som hänt och händer på VillGott Hund. Länk "Bloggen" hittar du längst ner på hemsidans första sida. 


2019-11-03
Kurser för vinter/vår 2020!

Nu börjar vi bli klara med en del datum för kurser under vinter/vår 2020

Vi har lagt ut 3 valpkurser och planerar även en sommar-valpkurs och ett tvådagars läger för valpar och unghundar! 
Läs mer och håll koll under Valpkurser

Unghundskurser kommer det också att bli under våren 2020, kurserna kommer att vara helt individanpassade,  vilket gör att du kan fortsätta att gå kursen tills du anser att det, du vill att ni ska lära, verkligen sitter. Klicka på länken så hittar du mera info och datum för kurserna Unghund

Datum för våra NoseWork-kurser kommer också att presenteras på respektive kurssida NW steg 1    NW steg 2  

2020 blir start-år för VillGotts Hundskola! 

Valpkurserna kommer att bli en del av Hundskolan som är flera kurser som man gå var för sig eller för att nå målet med VillGott Hundägardiplom. Diplomet får man efter att ha gjort ett teoretiskt test (svara på frågor muntligt eller skriftligt) samt ett praktiskt prov och Diplomet borgar för att en är Hundägare som är kunnig vad gäller hundens språk, inlärning och vad det innebär att vara en ansvarstagande hundägare. 

Vi instruktörer på VillGotts kommer att vara noggranna och strävar efter att alla som tilldelas diplomet skall kunna känna att de är stolta över det! Det kommer vi att vara :) 

Kursplanerna för Hundskolan är inte helt klara ännu men vi är på gång. Hundskolan ligger ett litet tag till under Vardagslydnad


2019-09-15
Nya kursstarter Höst/Vinter 2019

Här kommer några nya datum för kursstarter. Klicka på länkarna för info och anmälan.

Varmt välkommen!

Valpkurs 

Rallylydnad nybörjare

Rallylydnad fortsättningsklass

NoseWork nybörjare

Fredagsmys! start fredag 25 oktober kl 9.45


2019-07-27
Rallylydnad! start i sept: nybörjare och fortsättning

Våra Rallylydnadskurser startar i september. Instruktör är som vanligt vår kunniga och goá Carina Norinder. Vill du gå en rallylydnads-kurs där du kan vara dig själv och där Du och din hund får möjlighet att utvecklas i er egen takt så välj våra. Gemytlig stämning får Du på köpet. 

Fortsättning start 11 sept Läs mer och anmäl dig här!

Nybörjare steg 1 start 4 sept Läs mer och anmäl dig här!

Varmt välkommen! 

 


2019-07-22
Hundskolan dagtid/Fredagsmys och Fredagsfika!

I höst startar vi, äntligen, kurser dagtid igen!

Varannan fredag kör vi kursen "Hundskolan", med möjlighet att så småningom delta i ett prov för att erövra VillGotts Hundägardiplom, men syftet med kursen är att var och en skall sätta sina egna mål som kan vara enbart social träning, passivitetsträning eller om man vill "nöta" något speciellt moment inför tävling.

Varannan fredag ligger kursen "Fredagsmys" som innebär olika former av aktivering, bland annat med inslag från vår övriga kursverksamhet; rallylydnad, nosework m.m.

Vi kommer dessutom att ha öppet vårt Hundfik varje fredag kl. 11.00-12.00 (ibland drar vi ut på det till 12.30 ;) 

Läs mer om vad Hundskolan är

Info om våra fredags-förmiddagar

Anmäl dig här!


Sida:1 av28  
Facebook Bloggen Kontakta oss