2021-01-18
Kursnytt vt-21 bl.a Hoopers!

Vi är glada att kunna presentera både DogParkour och Hoopers i vårt kursprogram för vårterminen 2021. Håll även utkik efter våra Trickhunds-kurser som kommer lite längre fram. Kika in på respektive kurssida genom att klicka på länkarna. 

Valpkurs start lörd 30 januari (fullbokad!) 

Unghundskurs start lördag 30 januari

NW nybörjare start onsdag 3 februari

Dog Parkour start lördag 6 februari

Hundskolan start lördag 6 februari

NoseWork Tematräning 16 mars. För info mejla: catharina@villgottshund.se

Valpkurs start tisdag 22 mars

Valpkurs lördag 10 april 

Rallylydnad nybörjare torsdag 22 april 

Hoopers nybörjare (steg 1) lördag 24 april

Ytterligare en Hoopers-kurs kommer att starta i juni och under sommaren kommer vi även att hålla en Trickhundskurs. 

 

 

 


2021-01-08
Dog Parkour start 6 februari

Vi har äran att presentera en ny instruktör på VillGott´s Hund; Välkommen Ingegärd Elftorp! 
Ingegärd som under många år varit en uppskattad agilityinstruktör i Varberg, arbetar numera professionellt med skol-/läshundar och ska i första hand hålla Dog Parkour-kurser hos oss. Vi är glada och stolta över samarbetet och ser fram emot roliga och inspirerande kurser :)

Klicka på länken, läs mer om kursen och känn dig välkommen att anmäla dig!

Läs mer om Dog Parkour här


2020-10-31
Några kursstartdatum klara! Valpkurser och Unghundskurser 2021

År 2021 kommer vår nya, ljusa, fina Träningssal stå klar och vi är mitt upp i det inspirerande arbetet med att lägga upp kurser och rekrytera nya instruktörer. De nya instruktörerna kommer att presenteras innan jul. 

Några kurser är helt klara, men det kommer mera, så håll utkik!

Datum för flera Valpkurser och ett par Unghundskurser 2021 är klara. Klicka på länkarna för mer info! 

Valpkurs 2021

Unghundskurs 2021

Hjärtligt välkommen till oss på VillGott´s Hund!

Ninni och Pelle C, C, I, J, A m.fl 


2020-06-07
Kursstarter!

Hej

Vi håller på att avsluta vårens försenade/framskjutna kurser och vi har, försiktigt, påbörjat planeringen inför hösten. Vi vågar inte lova något, men hoppas att vi då ska kunna träna i små grupper både utom- och inomhus. Än så länge är två nya Valpkurser samt Hundskolan steg 1 klara och ligger ute på respektive kurssida.  Valpkurser   Hundskolan steg1

Alla som har påbörjade kurser skall få info senast tisdag 9 juni, har du inte hört något så skicka ett sms till Ninni: 070 657 32 36  

Carina har just meddelat att den nybörjarkurs i Rallylydnad som startade i vinter/vår kommer att fortsätta i augusti, hon mejlar berörda deltagare i början av veckan. Vi hoppas också kunna starta upp nya Rallykurser i höst, mejla gärna om du är intresserad: carina@villgottshund.se

Under sommaren kommer vi att lägga ut en del aktiviter för hundar i alla åldrar, med begränsat antal deltagare. Håll gärna utkik här under Nyheter och på vår Facebooksida :) 

Vi önskar alla hundar och er, deras människor, en riktigt fin sommar! 

Carina, Catharina och Ninni 


2020-04-19
COVID19 Kurs-info!

Covid19-pandemin påverkar oss alla, mer eller mindre. Vi som är småföretagare blir såklart påverkade ekonomiskt, men det som är allra värst är alla människor som lider svårt av sjukdomen och vi beklagar djupt sorgen för er som har anhöriga som har avlidit. 

Med anledning av pandemi-läget, så har vi tagit beslut om att skjuta fram våra kurser ytterligare ca 1 månad till söndag 7 juni 2020. 

Vi har efter många, långa diskussioner och rådfrågning kommit fram till det här beslutet och vi är trygga med att det är välgrundat. 

Vi har flera kursdeltagare som är i gruppen 70+ och vi har kursdeltagare, instruktörer och närstående som tillhör en eller flera riskgrupper. Dessutom är vi rädda om vår hundskötare, Anneli, som sköter om våra dagishundar så att hussar och mattar kan utföra viktiga arbeten och även Pelle, vår dagisföreståndare och fastighetsskötare, utan honom stannar hela VillGott Hund. 

Det här beslutet påverkar även våra beteendeutredningar och privatlektioner, men har du/ni ett akut svårt läge med en hund, eller familj som mår dåligt, så var inte rädd för att kontakta Ninni, det mesta brukar gå att lösa. 

Skulle vi, glädjande nog ha fel, och läget visar sig vara mer gynnsamt redan om några veckor, så återkommer vi och startar i så fall upp tidigare. Men det skulle också kunna bli ett ännu längre uppehåll, vi råder ju tyvärr inte över smittläget. 

Så snart vi startar igen så hoppas vi kunna hålla några extra kurser i bland annat "Hundspråk" och kanske en och annan gemensam hundpromenad för att fira! 

Du som påbörjat en kurs som är "satt på vänt" är självklart alltid välkommen att höra av dig för att få råd och tips! och Du som tänkt gå kurs hos oss är välkommen att testa coaching via mejl eller Skype, det är Ninni, Spec Hundpsykolog och MI samtalsledare, som håller i coachningen. Använd gärna vårt Kontaktformulär om du har frågor till Ninni.

Om du går eller har gått kurs hos oss så kommer du att kunna vara med i vår facebook-grupp, som vi kommer att starta inom kort. Gruppen skall vara till för att dela vardagshändelser och bilder på alla era mysiga hundar. Vi vill inte "tvångsansluta" någon, använd gärna vårt Kontaktformulär, om du är intresserad av att vara med.

Vi vill också passa på att tacka er tålmodiga, vänliga själar som hört av er och visat förståelse för våra beslut. 

Ha en fortsatt härlig vår tillsammans med din fyrbenta vän. Var rädda om er! 

Instruktörer och personal på VillGott Hund

gm Ninni 

 


Sida:1 av29  
Facebook Bloggen Kontakta oss