2017-08-16
NoseWork ClearRound och Tematräningar

Nu har vi lagt upp datum för både ClearRound och Tematräningar under hösten/vintern 2017-18.

Klicka på länkarna för mer information! 

ClearRound

Tematräning


2017-06-07
Lördag 2 september: Prova-på-dag!

Välkommen till vår Prova-på-dag! 

Ta med din hund och familj och kom och prova lite olika aktiviteter. Hundintresserade med eller utan hund och hundar av alla åldrar och raser är välkomna. Hundarna skall hållas under uppsikt i koppel.

Stressade hundar och hundar som gör utfall bör stanna hemma en sådan här dag, men du som är ägare är välkommen att besöka oss och ställa frågor till våra instruktörer, hundbeteendevetare och vår hundpsykolog. 

Lördag 2 september kl 11-15

* Aktivering - hinder av olika slag; träna Balans, Koordination och inte minst Mod (Instruktör: Ninni)

* Rallylydnad - testa att gå en bana med din hund eller varför inte pröva hur man tränar in bakdelskontroll eller annat moment som Du är nyfiken på. Vår rallylydnadsinstruktör Carina visar, hjälper till och besvarar frågor.

* NoseWork - Låt din hund pröva på att leta efter doftgömmor i lådor, se en tävlingshund "in action". Catharina, NW-instruktör, hjälper till och svarar på frågor.

* Hundmöten - Kl 12.00 och kl 14.00  Vi berättar vad som är bra att tänka på vid hundmöten samt visar hur bra hundmöten kan gå till. Möjlighet att pröva på med egen hund - Obs! stressade hundar som gör utfall bör stanna hemma en sådan här dag, men ni är hjärtligt välkomna att boka privatträning vid annat tillfälle. Sms:a gärna Ninni och boka tid: 070 657 32 36 

* Hundpsykolog finns på plats och besvarar frågor kl 11.00 och kl 13.00. 

Fika och en del hundprylar finns till försäljning under dagen


2017-05-17
Certifierad MI Gruppsamtalsledare

Vi gratulerar Ninni Barrstrand Norén som idag har erhållit certifikat i Motivational Interviewing Groups Training, dvs certifierad MI Gruppsamtalsledare. Utbildare har varit Karen Ingersoll, Ph.D. USA och Christopher Wagner, Ph.D. USA.

Tanken med utbildningen är att Ninni ska starta olika fomer av motivationsgrupper, till exempel grupper med olika hundproblem, tränings-/tävlingsgrupper, motionsgrupper, stresshanteringsgrupper m.m. 


2017-04-14
Nya kursstarter med platser kvar!

Vi har platser kvar på följande kurser. Klicka på länken så kan du läsa mer om kursen och göra anmälan!

Valpkurs start Månd 24 april kl 18.00-19.30

NoseWork steg 1 Tisd 25 april kl 18.30-19.45

Vardagslydnad steg 2 Tisd 2 maj kl 18.30-19.45

På grund av efterfrågan så kommer vi eventuellt att köra ytterligare en NoseWork nybörjare i vår men vi måste först fatta beslut om det skall bli en kvällskurs eller kurs förlagd på två heldagar. Vad skulle passa bäst för dig? Är du intresserad så meddela oss gärna hur just Du skulle vilja ha det! Klicka här för att lämna meddelande

 


2017-03-07
Hundbeteendevetare

Vi gratulerar Pelle Norén, som numera kan titulera sig Hundbeteendevetare! 

På VillGott´s Hunddagis-/pensionat är det självklart en extra tillgång och vi kommer också att ha stor nytta av Pelle i exempelvis valp- och vardagslydnadskurser när vi fördjupar oss i hundspråk/beteende och hundmöten. 

Läs mer om Pelle här


Sida:1 av23  
Facebook Bloggen Kontakta oss