2020-04-19
COVID19 Kurs-info!

Covid19-pandemin påverkar oss alla, mer eller mindre. Vi som är småföretagare blir såklart påverkade ekonomiskt, men det som är allra värst är alla människor som lider svårt av sjukdomen och vi beklagar djupt sorgen för er som har anhöriga som har avlidit. 

Med anledning av pandemi-läget, så har vi tagit beslut om att skjuta fram våra kurser ytterligare ca 1 månad till söndag 7 juni 2020. 

Vi har efter många, långa diskussioner och rådfrågning kommit fram till det här beslutet och vi är trygga med att det är välgrundat. 

Vi har flera kursdeltagare som är i gruppen 70+ och vi har kursdeltagare, instruktörer och närstående som tillhör en eller flera riskgrupper. Dessutom är vi rädda om vår hundskötare, Anneli, som sköter om våra dagishundar så att hussar och mattar kan utföra viktiga arbeten och även Pelle, vår dagisföreståndare och fastighetsskötare, utan honom stannar hela VillGott Hund. 

Det här beslutet påverkar även våra beteendeutredningar och privatlektioner, men har du/ni ett akut svårt läge med en hund, eller familj som mår dåligt, så var inte rädd för att kontakta Ninni, det mesta brukar gå att lösa. 

Skulle vi, glädjande nog ha fel, och läget visar sig vara mer gynnsamt redan om några veckor, så återkommer vi och startar i så fall upp tidigare. Men det skulle också kunna bli ett ännu längre uppehåll, vi råder ju tyvärr inte över smittläget. 

Så snart vi startar igen så hoppas vi kunna hålla några extra kurser i bland annat "Hundspråk" och kanske en och annan gemensam hundpromenad för att fira! 

Du som påbörjat en kurs som är "satt på vänt" är självklart alltid välkommen att höra av dig för att få råd och tips! och Du som tänkt gå kurs hos oss är välkommen att testa coaching via mejl eller Skype, det är Ninni, Spec Hundpsykolog och MI samtalsledare, som håller i coachningen. Använd gärna vårt Kontaktformulär om du har frågor till Ninni.

Om du går eller har gått kurs hos oss så kommer du att kunna vara med i vår facebook-grupp, som vi kommer att starta inom kort. Gruppen skall vara till för att dela vardagshändelser och bilder på alla era mysiga hundar. Vi vill inte "tvångsansluta" någon, använd gärna vårt Kontaktformulär, om du är intresserad av att vara med.

Vi vill också passa på att tacka er tålmodiga, vänliga själar som hört av er och visat förståelse för våra beslut. 

Ha en fortsatt härlig vår tillsammans med din fyrbenta vän. Var rädda om er! 

Instruktörer och personal på VillGott Hund

gm Ninni 

 


2020-01-22
Valp-, Rallylydnads-, NW-kurs? några platser kvar!

Vi har några platser kvar i de kurser som startar de närmaste veckorna. Klicka på länkarna för mer info. Välkommen! 

Valpkurs

Rallylydnad

NoseWork


2020-01-11
Bloggen!

För första gången på över två år har Ninni haft tid att blogga lite. Kika gärna in om du är nyfiken på vad som hänt och händer på VillGott Hund. Länk "Bloggen" hittar du längst ner på hemsidans första sida. 


2019-11-03
Kurser för vinter/vår 2020!

Nu börjar vi bli klara med en del datum för kurser under vinter/vår 2020

Vi har lagt ut 3 valpkurser och planerar även en sommar-valpkurs och ett tvådagars läger för valpar och unghundar! 
Läs mer och håll koll under Valpkurser

Unghundskurser kommer det också att bli under våren 2020, kurserna kommer att vara helt individanpassade,  vilket gör att du kan fortsätta att gå kursen tills du anser att det, du vill att ni ska lära, verkligen sitter. Klicka på länken så hittar du mera info och datum för kurserna Unghund

Datum för våra NoseWork-kurser kommer också att presenteras på respektive kurssida NW steg 1    NW steg 2  

2020 blir start-år för VillGotts Hundskola! 

Valpkurserna kommer att bli en del av Hundskolan som är flera kurser som man gå var för sig eller för att nå målet med VillGott Hundägardiplom. Diplomet får man efter att ha gjort ett teoretiskt test (svara på frågor muntligt eller skriftligt) samt ett praktiskt prov och Diplomet borgar för att en är Hundägare som är kunnig vad gäller hundens språk, inlärning och vad det innebär att vara en ansvarstagande hundägare. 

Vi instruktörer på VillGotts kommer att vara noggranna och strävar efter att alla som tilldelas diplomet skall kunna känna att de är stolta över det! Det kommer vi att vara :) 

Kursplanerna för Hundskolan är inte helt klara ännu men vi är på gång. Hundskolan ligger ett litet tag till under Vardagslydnad


2019-09-15
Nya kursstarter Höst/Vinter 2019

Här kommer några nya datum för kursstarter. Klicka på länkarna för info och anmälan.

Varmt välkommen!

Valpkurs 

Rallylydnad nybörjare

Rallylydnad fortsättningsklass

NoseWork nybörjare

Fredagsmys! start fredag 25 oktober kl 9.45


Sida:1 av28  
Facebook Bloggen Kontakta oss