Hunddagis

Igår kväll hade vi uppstart på Vardagslydnad 1. Ett härligt gäng med hundar och ägare som tränade passivitet. Vi pratade om hur olika våra hundar är och vikten av att läsa av sin hund under träning.

Idag blir promenaderna snabba! Vi får akta så att inte dagishundarna fryser fast i backen ;) Det är nog ingen risk förresten, så bråttom som de har tillbaka in i hunddagiset igen! En som inte verkar tycka att det är för kallt är vår Graffe, han passade på att rulla sig ordentligt i rasthagen. För säkerhets skull valde han ett riktigt äckligt underlag för sin aktivitet! Selen fick avlägsnas med gummibeklädda händer. Följden blev en härlig(?) dusch med både YES och hundschampo. Nu är det tänkt att hela hunddagiset skall vila, men solskenet verkar ha en uppgiggande effekt på våra dagishundar så det får bli aktivering istället :)

Ikväll har vi Öppen träning kl 17.30-19.30. Det finns två platser kvar just nu, ta chansen att träna inomhus när det är så kallt ute! Anmäl dig via sms: 070 65 73236 Välkommen!

 

 

Graffe något missnöjd över att ha hamnat i duschen :)

Lägg till kommentar

Loading