Inför MyDog

God fortsättning! Nytt år och så är det dags för MyDog igen. Konstigt, det känns som att det bara var några månader sedan vi var där senast. Men det har uppenbarligen gått ett helt år. 

Det är tredje året i rad som vi besöker MyDog utan hund, det är faktiskt riktigt skönt, när jag är där för att ställa ut hund så blir jag i regel kvar kring den ring vi är hänvisade till i och med nummerlappen och jag brukar inte hinna se så mycket annat än mina egna raser med medföljande människa. Det beror nog mest på att det är så kul att snacka hund med de som har samma ras/raser som jag själv, men det är nog också lite bekvämlighet, det är inte lika avkopplande att rota runt i alla montrarna när man samtidigt skall hålla koll på ett par av sina 4-benta kompisar, det är ganska trångt där inne i mässgångarna.

En gång är ingen gång, två gånger är en vana och tre gånger är en tradition, så nu åker vi traditionsenligt, jag och bästa  Carina till MyDog. I år med förhoppningen att hitta roliga prylar till hunddagiset. Våra gamla Ottosson-spel är ganska slitna nu, åtminstone de i trä, och även om några av hundarna fortfarande är minst lika entusiastiska när spelen kommer fram så är vi dagismänniskor lite trötta på dem. Vi skulle kanske behöva ha ett godisfack för människor också i de där spelen ;) Oftast har vi roligare när vi gör cirkuskonster eller tränar lydnad med dagishundarna, men hundarna själva tycker såklart att det är kul när "godisspelen" kommer fram. 

Om jag gör något intressant fynd på mässan så rapporterar jag det här så småningom. Har du något bra tips på aktivering som inte kräver flera timmars förberedelser/utförande? Tipsa oss gärna!

Jag önskar att jag kunde ge oss alla hundägare en solig helg med härliga hundpromenader utan regnkläder och genomblöta pälsar, men det är nog för mycket att hoppas på så;

Ha en mysig helg! oavsett väder //Ninni

Lägg till kommentar

Loading