Höstens kurser

Nu var det förfärligt längesedan jag skrev i den här bloggen, tiden vill inte riktigt räcka till, våren har varit hektisk med både kurser, dagishundar, privatträningar, klippningar, pensionatet, egna hundar och inte minst våra barn :) Jag skall försöka att skärpa till mig. Min avsikt med den här bloggen var från början att hålla både gamla och nya kunder uppdaterade om vad som händer här på VillGott´s, jag skall försöka att leva upp till det målet under hösten och vintern, jag lovar! 

Just nu sitter jag mitt i planeringen av höstens kurser, jag lägger ut dem allteftersom det blir klart, det är möjligt att det kan bli en del ändringar men jag hoppas att det vi planerar nu skall kunna ligga fast. Jag väntar på svar från ett par instruktörer som jag vill låna in i höst, mer info kommer när det är klart.

Minst två nya kurser skall det bli under hösten: Ung med hund (som skulle startat i våras men sköts upp då) mer info på hemsidan. Jag startar också en helt ny specialkurs: Släpp kontrollen lös! Den är i första hand avsedd för dig som har en spänd, hyperaktiv och/eller okoncentrerad hund, men det är en kurs som är lärorik för alla. Mer om denna kurs kommer på hemsidan inom kort. 

Har du egna förslag och önskemål om kurser så hör gärna av dig! Jag är pigg på det mesta och ett av mina mål i livet är: Sysselsättning för alla "vanliga familjehundar"! :)

Just nu är det ett perfekt hundväder, men trots det så önskar jag er alla en något varmare sommar, med många härliga bad och mycket mys och träning med era hundar!

//Ninni

 

Lägg till kommentar

Loading