2020-04-19
COVID19 Kurs-info!

Covid19-pandemin påverkar oss alla, mer eller mindre. Vi som är småföretagare blir såklart påverkade ekonomiskt, men det som är allra värst är alla människor som lider svårt av sjukdomen och vi beklagar djupt sorgen för er som har anhöriga som har avlidit. 

Med anledning av pandemi-läget, så har vi tagit beslut om att skjuta fram våra kurser ytterligare ca 1 månad till söndag 7 juni 2020. 

Vi har efter många, långa diskussioner och rådfrågning kommit fram till det här beslutet och vi är trygga med att det är välgrundat. 

Vi har flera kursdeltagare som är i gruppen 70+ och vi har kursdeltagare, instruktörer och närstående som tillhör en eller flera riskgrupper. Dessutom är vi rädda om vår hundskötare, Anneli, som sköter om våra dagishundar så att hussar och mattar kan utföra viktiga arbeten och även Pelle, vår dagisföreståndare och fastighetsskötare, utan honom stannar hela VillGott Hund. 

Det här beslutet påverkar även våra beteendeutredningar och privatlektioner, men har du/ni ett akut svårt läge med en hund, eller familj som mår dåligt, så var inte rädd för att kontakta Ninni, det mesta brukar gå att lösa. 

Skulle vi, glädjande nog ha fel, och läget visar sig vara mer gynnsamt redan om några veckor, så återkommer vi och startar i så fall upp tidigare. Men det skulle också kunna bli ett ännu längre uppehåll, vi råder ju tyvärr inte över smittläget. 

Så snart vi startar igen så hoppas vi kunna hålla några extra kurser i bland annat "Hundspråk" och kanske en och annan gemensam hundpromenad för att fira! 

Du som påbörjat en kurs som är "satt på vänt" är självklart alltid välkommen att höra av dig för att få råd och tips! och Du som tänkt gå kurs hos oss är välkommen att testa coaching via mejl eller Skype, det är Ninni, Spec Hundpsykolog och MI samtalsledare, som håller i coachningen. Använd gärna vårt Kontaktformulär om du har frågor till Ninni.

Om du går eller har gått kurs hos oss så kommer du att kunna vara med i vår facebook-grupp, som vi kommer att starta inom kort. Gruppen skall vara till för att dela vardagshändelser och bilder på alla era mysiga hundar. Vi vill inte "tvångsansluta" någon, använd gärna vårt Kontaktformulär, om du är intresserad av att vara med.

Vi vill också passa på att tacka er tålmodiga, vänliga själar som hört av er och visat förståelse för våra beslut. 

Ha en fortsatt härlig vår tillsammans med din fyrbenta vän. Var rädda om er! 

Instruktörer och personal på VillGott Hund

gm Ninni 

 


  
Facebook Bloggen Kontakta oss