2017-06-07
Lördag 2 september: Prova-på-dag!

Välkommen till vår Prova-på-dag! 

Ta med din hund och familj och kom och prova lite olika aktiviteter. Hundintresserade med eller utan hund och hundar av alla åldrar och raser är välkomna. Hundarna skall hållas under uppsikt i koppel.

Stressade hundar och hundar som gör utfall bör stanna hemma en sådan här dag, men du som är ägare är välkommen att besöka oss och ställa frågor till våra instruktörer, hundbeteendevetare och vår hundpsykolog. 

Lördag 2 september kl 11-15

* Aktivering - hinder av olika slag; träna Balans, Koordination och inte minst Mod (Instruktör: Ninni)

* Rallylydnad - testa att gå en bana med din hund eller varför inte pröva hur man tränar in bakdelskontroll eller annat moment som Du är nyfiken på. Vår rallylydnadsinstruktör Carina visar, hjälper till och besvarar frågor.

* NoseWork - Låt din hund pröva på att leta efter doftgömmor i lådor, se en tävlingshund "in action". Catharina, NW-instruktör, hjälper till och svarar på frågor.

* Hundmöten - Kl 12.00 och kl 14.00  Vi berättar vad som är bra att tänka på vid hundmöten samt visar hur bra hundmöten kan gå till. Möjlighet att pröva på med egen hund - Obs! stressade hundar som gör utfall bör stanna hemma en sådan här dag, men ni är hjärtligt välkomna att boka privatträning vid annat tillfälle. Sms:a gärna Ninni och boka tid: 070 657 32 36 

* Hundpsykolog finns på plats och besvarar frågor kl 11.00 och kl 13.00. 

Fika och en del hundprylar finns till försäljning under dagen


  
Facebook Bloggen Kontakta oss